Wednesday, 13 April 2011

benci tapii rinduu

hye semua,,Ya Allah bosan nyur kt opis neh ta taw nk wakpe facebook da kna blok hmm boring2,,,hmmm saat mcmneh akuk mishhh sgt mohd faizal ishak,,,ta taw lah knpe ehmm myb brpnca dri tetttttttttttttttt terpkasa di rasiakn,,makin hari makin membeso,,keajaiban Allah SWT kn,,pelik akuk,,hmm yg pntg akuk wndu sgt sabu ta taw nk ckp mcmner lagi,,if diberi pluang bertemu ngn diee nk sgt2 jmpe die,,nk plok die utk kali terakhir sblm akuk prgi mnggalkn dunia,,hmm ntah lah org smua mara akuk igt2 die,,coz die hina fmly akuk,,die hina kturunan akuk,,die kutuk2 akuk,,tp akuk nk die taw org yg die hina neh KELING neh amat memrlukn die pai bln 10 tp die xphm die slalu mara akuk fuck kn akuk,,tp ntah lah,,,Ya Allah kpdamu akuk berserah jika diberi kesempatan dan peluang akuk mohon padamu Ya Allah pertemukan lah akuk dgn mohd faizal bin ishak wlupn sekejap,,akuk amat memrlukn pertolongan die dlm situasi/keadaan akuk mcmneh Ya Allah,,akuk merayu padmu Ya Allah yg berilah balasan yg setimpal terhadap die dan kwn2 beliau yg telah meghina akuk dri dlu pai skrg,,dan kau berilah kesihatan pd MFI Ya Allah,,wlupn die slalu meghina mgutuk akuk tp akuk still rindu n stil nak amik tahu keadaan kesihatan nyur Ya Allah,Ya Allah kpdamu akuk merayu dan kepadamu ku bersujud ampunkanlah dosa akuk dan mohd faizal ishak Ya Allah,,Ya Allah jgnlah kau beri die dugaan,kesakitan kpdanyur tp sebaliknyur kau berilah pd ku,,akuk sgup mnggung ksakitan yg beliau hadapi suatu ari nanti,kau berialah kesenangan terhadap beliau Ya Allah,if jodoh die dgn mazleha majali kau bhgiakn lah mereka hga ke syurga mu Ya Allah,,akuk sgup mati demi mohd faizal ishak,,Amin,,emm saat neh akuk mgharap sgt2 akuk dipertemukn dgn mohd faizal bin ishak,,akuk menanti dan terus menanti hingga ke akhir hayat,,akuk hope aty die sjuk mnerima ku kmbali sbg seorg kwn,,akuk amat memrlukn beliau saat neh pai bln10 hmm,,,hya kak  suriati mohamed yg memhami keadaan akuk now neh,, akuk syg sgt2 kt k.sue,,,hope pintu MFI terbuka utk memaafkn ku dan menerima ku sbgai seorg kwn Amin

Sunday, 10 April 2011

GaDo CeRaI BaIk khas UtK AmiRuL ImRan

Gado cerai baik hmm tu lah keje akuk n die pnat lahh layan mcmneh hhahaah xpe akuk tetap syg kau,,emm ritu da cerai lah neh smlm die col akukdah baik lah,,adesss cpt tul aty akuk neh cair,,,yg pntg wndu die sgt2 pape pn  syg die kowt hahah yela akuk xwat hal lg,,tp napa ek ko xtgglkn akuk??ssh ke??akuk neh bkn ader rupe pun,,lgsg xprefect,,owg slalu malu nk kua nan akuk,,slalu ckp akuk keling,,ko xmlau ke??tp akuk tgk ko ajin bwk akuk jln2 hmm sedgkn muka kau ensem market,,akuk sedar keling2 akuk xlayak kwn org mcm ko,,tp npa ek kter ssh nk pisah lama2,,n ko xpnh malu kua nan akuk,,akuk syg gler lah ko derr AMIRUL IMRAN,,,hik3 pape pun jika 1hari nanty ko trdgr brta kematian ku akuk nk sgt ko tau yg akuk syg gler kat ko n akuk nk ko dtg ziarah kubo akuk sedekah kn Al-Fatihah,,akuk syg kau sgt2...

Wednesday, 6 April 2011

emmm bencii kt AmiRuL iMran




emm akuk clash lagihh nan die xtahu lah nk ckp ape,,akuk ase da tawar hati lah hmmm hope die bhgia bsama insan yg tersayang dierr,,emm akuk da mls lah nk brhubung nan ko lg bg akuk ko neh taw nk tduh org jerkk shhitt lah,,bnda akuk xuat ko kata akuk wat hmm terpulang lah,,yg pntg akuk nk ko tahu AKUK MENYESAL PERNAH KENAL NAN KO... mls nak ckp,,akuk da xleh trme ko lg,, cme ayat terakhir akuk mampo ckp akuk syg ko sgt2,,tp akuk xleyh trime ko tu,,,hope kter xkn bhubung lagi,,harap die leh pergi jauh dalam hidup akuk hmmm,, SINGLE IS BETTER,, tp akuk tkot bler da lama die msty die cri akuk tu yg akuk mls,,hati akuk pat cair,,xpe kali neh akuk kna kuat!! yeyeyeyey katy u can do it!!