Wednesday, 29 June 2011


                saya taat pada yang satu
                         OnLy U <3<3

Thursday, 23 June 2011

UnTuk AwAk~~~~~



Kasih.. maafkan diriku
Banyak dosaku padamu
Tidak terhitung jari jemari daku
Tak dapat dibilang bagai bintang beribu
Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu

Kasih.. engkau tak bersalah
Hanya hatiku yang buta
Tulus dan ikhlas kau korban jiwa raga
Dan tanpa belas ku buat kau kecewa
Ku tahu dirimu sukar melupakan segalanya

Tiga malam tanpa bintang
Dan diriku dihimpit penyesalan
Arah tuju kian fana
Kerna hilangnya nyawa dia
Bagaikan siang diselubung gerhana

Kembalikan senda tawa
Pulangkanlah manis disenyum manja
Ku pahatkan keinsafan
Dan patrikan kesetiaan
Sehingga tarikh menafikan nyawa

Kasih.. maafkan diriku
Banyak dosaku padamu
Tidak terhitung jari jemari daku
Tak dapat dibilang bagai bintang beribu
Sukarnya diriku menebus kekhilafan yang lalu

Kasih.. engkau tak bersalah
Hanya hatiku yang buta
Tulus dan ikhlas kau korban jiwa raga
Dan tanpa belas ku buat kau kecewa
Ku tahu dirimu sukar melupakan segalanya

LAGU KHAS DITUJUKAN UNTUK BELIAU..HOPE DIE BACA BLOG AKUK NEH
HOPE SEMUA YANG KITA CIPTA AKAN MENJADI KENANGAN ABADI SAYA DAN AWAK
MAAF TIDAK DAPAT MENERUSKAN HUBUNGAN 
SEBAB U PUN BENCI I KAN
N U PUN DAH PILIH DIA SEBAGAI TEMAN HIDUP U
SO DEKATKAN LAH DIRI DGN ALLAH SWT BERDOA AGAR 
JODOH KALIAN HINGGA SYURGA
SAYANG AWAK SANGAT,,SAYANG AWAK PAI MATI
 ANDAI SAYA PERGI DULU, 
SAYA HOPE AWAK IKLASKAN TANGANMU MENGUSUNG JASADKU
DAN BISIKANLAH PADA SAYA YANG AWAK DAN INSAN YG AWAK SAYANG
TELAH MEMAAFKAN SEGALA DOSA DAN SILAP YG TELAH SAYA BUAT PADA KALIAN 
 N SY NAK AWAN N INSAN YANG AWAK SAYANG DATANG
ZIARAH PUSARA SAYA SEDEKAHKAN AL-FATIHAH,,
AGAR KALIMAH TERAKHIR U N BAKAL WIFE U 
MENJADI PELITA DIKUBUR GELAP SY DAN 
MENJADI BANTAL TIKA LENA PANJANG SAYA.
TU JE SY MINTAK DARI AWAK YG PERNAH SY SYG,,
AWAK MAAFKAN SAYA ATAS SEGALANYA,,,,
SAMAPI SKRG SY STILL SYG AWK DUNIA AKHIRAT...
<3<3<3

NUKILAN KATTY

Friday, 17 June 2011



lama xupdte blog,,,tyme sy updte blog neh smbutan hari bapa,,so nk ucapkn SELAMAT HARI BAPA buat ayh ku tercinta UMMAR BIN IDROS dan EN BAHARUDIN (ayah sapa??) moga panjang umur dan dimurahkan rezeki kalian,,,Amin


Sambung balik citer,,,hahha akuk ngah windukn seseorg yg akuk amat syg sgt2,,xperlu taw nama kowt,,,pada tarikh 6jun2011-13jun2011 akuk p perlis sbb ader sukan so akuk neh msok mrentas desa,,ahahhaa terer gak akuk lari aw,,,hahaha agak lama gak kt perlis tyme kt perlis uh adesss xsyok lngsung lah,,,yela 1st jauh nan fmly,2nd jauh nan my chentakaseh,,pastu lak mknan kt stu xsdap smua mnis2,,msa kt sner  tiap2 hari akuk ngtkn die,,menanti die coll tp xcoll gak dlm msa smggu ue bpe hari je die coll tp jap je,,ntah la aty akuk tyme ue dh xsdp xtaw npe,,??akuk rse die mkin lain,,prgai die lain sgt,,xmcm akuk knl dlu seorg ganas,happy go lucky n etc...... lpas acara sukan dah setel kt perlis neh pada 12jun2011 perjalanan balik ke Jb,,dlm prjlanan blik neh kt hentian mner tah akuk anta meset kt mychentakaseh myatakan yg akuk amat mrindui beliau,, selang berapa minit die reply meset akuk,,maw xhappy tgk hp nama die kuar wow happy lah kn akuk pun bce meset ue,,akuk bce meset ue tetbe air mata akuk neh meleleh secara tetbe tyme ue akuk dlm bus,,so cover lah jgk,,laju gak melelh airmata ue,,meset ue myatakan (I NAK U LUPA KAN I,,I XNK U GANGU LIFE I LG PLZZZZ,KITER XLEH BERSAME,,LUPEKAN I PLZZZZ) huh mner xmeleleh airmata neh sedihh glerr beb dh syg yg teramat sgt lah,,akuk xdpt kwen nan die pn xpe,,tp akuk xnk kehilangan die tu jer akuk mampo ckp n jgn tya knape k sbb xder jwpan tuk soalan neh,,dtg dri hati,,akuk pun reply meset (NAPA CKP MCM UE??) die pun coll akuk then ckp pkara sama,,(TINGGALKAN I,,LUPA KN I PLZZ)pastu die letak coll die,,akuk xmmpo nk berkata2 yela dah sebak gler hati neh dh xleh nk berkata2 beb,,so akuk pn dh mcm org gler,,nekad nk mati pun ader,,tp akuk msh waras,,so lama gak akuk murung igtkn die,,bler wndu akuk tgk pic die,,tu jela yg mmpo wat akuk ilang rndu,,lpas kejadian ue 2hari akuk xnaik opis taw,,sbb akuk xleh fokus pd keje,,mmg niat nk p keje lgsung xder so ddk uma,,ddk uma pn xdpt apa so keje akuk tdo tgk pic die tu jela,,,,pada 15jun2011 nk p kua mkn tghari dgn opis mate konon nk p test hgwy baru lahh,,xsempat nk test XcDenT plak,,,oowhhhh zhhiittt kete hancor gak lah belah kiri hmmm bincang2 then org tu ckp xpyh report die mtk tlg so setel tepi now kete at bgkel xtaw bler siapp,,hmm sedih gak lahh,,seb bek tenuk ijau ue ader <3<3....malang xberbau,,akuk pn sjak die dh xder lam life akuk akuk dh jarang pki hp,,hp slalu tgl uma,,xder sapa nk meset beb,,,nth mlm tu akuk tetbe nk tgk hp jap g name mychentakaseh kua akuk tkejot berok lah tetbe meset akuk,,yela dh die kata jgn gngu life die so sapa meset sapa neh??dlm meset myatakn (U TOPUPKN I LEH URGENT SGT N___________) yg len xleh taw rasia,,akuk pn p topupkn yg lg 1 akuk xtunaikn lah sbb akuk kusut pasal kete,,pastu die bole mara akuk ue ckp akuk pnipu mcm2 alsan bagi,,,nth mcmner kesabaran akuk neh leh ilang akuk tgking die blik tak percaya meh r cnie dtg,,die trus syp,,,,,,pd tarikh 17jun2011 jam 10mlm die coll akuk byk kali akuk xangkt almklumlah hp silent,,pastu akuk mcm tkot nk angkt coll die hahha tkot kna maki,,tp kcian plak byk kali coll ue knpe erk??akuk pn kuat kn smgat neh coll die,,pdhal mata dh pnuh air neh,,,akuk coll trus die ckp
die :(YUNK NPE I COLL XANGKT
akuk : (AIKK NPE TETBE COLL,ASL BRU NK IGT SY?BUKAN AWK DH BNCI SY??
die : (BAPAK KAU AHHH,,,,,,AI DH XLEH NK COLL??XLEH AKUK LTK)
die pun ltk lah pgilan tfun akuk ue,,,,,,,,,,hahhaaha akuk pn tnpa pts ase coll lagi die angkt
die :(ASL COLL AKUK,,KAU KN DH XSYG AKUK??
akuk : (ALA SY IGT AWK COLL SY NK MAKI SY TU YG SY TKOT NK ANGKT COOL AWK
die :( NK MAKI SBB APA U XDER WAT SLH KN??RINDU TU YG COLL...
pastu dok ahh beborak ade lah setngah jam,,hmmm mlm ue akuk tdo dlm keadaan happy sgt2 lah beb,,mmg xtaw nk ckp apa (SYUKUR ALHAMDULILLAH) Allah makbulkn doa akuk,,,
akuk cme kowg taw akuk mmg SAYANG gler2 kat die mmg xnk kehilangan die,,nk taw sbb ape??sbb die pnah wat akuk happy suatu ketika dlu,,xperlu taw lah sbb pe,,bnda neh terlalu peribadi,,hya akuk n die jewp taw,,,n akuk pnah ckp kt mychentakaseh ue event one day i xder jodo nan u i akn tetap xkn lpas kn u,,i xnk khilngan u,,n if jodo i nan org lain pun i dh kwen,,i akn tetap dgn u,,i mmg xkn lpaskn u,,lntak ahh husband i nk ckp pe pun yg pntg i akn jujo nan husbnd i yg i xkn lpaskn u,,u all pgang kata2 i ok,,,,,,SY SAYANG MB,,,,,,,,, akuk syg kau sgt2 xnk khilangan kau,,aku igt pesan2 ABG LONG kau,,jgn pernah ptus ase n jgn tnjk kn yg katy nih kalah,,dri kata2 ABG LONG die yg bg smgat kat akuk lah akuk bangkit blik,,n akuk tahu aku bole uat n akuk xkn ptus ase,,ehh mmg xlah tgglkn kau,,wlupn terlalu byk dugaan n ujian perhhh perit2 beb ujian yg timpa kt aku,,tp ehh xlh tgglkn die,,bpe kali dah clash smbg clash smbg,,byk kali sehh,,t msing2 cri hhahhaa,,,cume akuk ader anti nan kwn die lahh sbb die belot nan akuk,,akuk tlg kwn die tyme ssh last2 die tikam blkg akuk,,xpe Allah ader tuk membalas stiap perbuatan kau tu whai.....................YA ALLAH SATU KNLAH KAMI HAMBAMU INI,AMIN,,,,,akuk nk smua org taw akuk syg sgt2 kt die,,tlg lah jgn pisah kn akuk nan die,,,xsgup..nk ucapkn terima ksih kt family die yg slalu bg smgat kt akuk,,terutamanyur ABG LONG die,,thnks sgt2,, ALHAMDULILLAH akuk dh ok nan die skrg,,tp gtu2 jela,,tu dah wat happy gler2 hihihihihi TERIMA KASIH YA ALLAH,,